Tijd voor verbetering

Wat is een Quickscan? Je hebt een website die al langere tijd online staat, maar hij werkt niet helemaal optimaal of je hebt het gevoel dat je er niet alles uithaalt wat er in zit. De online bezoekers vinden de weg niet goed naar jouw producten of diensten of je website werkt niet genoeg (meer) voor je. Je krijgt wel bezoekers maar het zet ze niet aan tot actie. Dan is het tijd voor verbetering!

Herken jij één van bovenstaande situaties? Vraag dan de Quickscan aan! Beleef design observeert je website en neemt hem door op gebied van gebruiksvriendelijkheid. Wat is goed en wat kan er beter? Hoe kan de klantreis worden verbeterd? Zijn de buttons logisch? Zit de homepage goed in elkaar? Klopt de vormgeving nog wel?

Misschien wil gewoon een professional inschakelen om eens te checken of je website goed in elkaar steekt? Beleef design kijkt graag met je mee!

Wat houdt het in? Tijdens deze Quickscan bekijk ik je website door de ogen van een online bezoeker, die potentieel jouw dienst of product wil afnemen. Is alles duidelijk te vinden? Zit je website logisch in elkaar? Beleef design observeert je website op gebruiksvriendelijkheid met de volgende punten:

 1. Het menu 
 2. De vindbaarheid in Google
 3. De eerste impressie die jouw website geeft
 4. Klantreis op je website
 5. De stijl en gebruik van de teksten en titels
 6. Gebruik van beeldmateriaal
 7. De totale vormgeving en uitstraling van je website
 8. De footer en verplichte gegevens
 9. Social media buttons en de manier van contact opnemen
 10. De snelheid van je website
 11. De responsiveness van je website

Na afloop ontvang je een PDF met de resultaten en een TO DO list. Je kunt ervoor kiezen om deze TO DO list zelf uit te voeren of om het aan Beleef design uit te besteden.

Wat zijn de kosten? Natuurlijk wil je ook weten hoeveel het je kost. Voor slechts €225,- voert Beleef design de Quickscan voor je uit. De Quickscan wordt vooraf betaald. 

Besluit je dat je na de Quickscan een nieuwe website nodig hebt? Dat kan natuurlijk ook. Beleef design geeft je graag advies welk pakket bij je bedrijf past.

Wil én kan je de resultaten gewoon zelf doorvoeren? Dat kan natuurlijk ook! Je krijgt na afloop een PDF met de resultaten inclusief een TO DO list. 

Yes, ik ga voor de Quickscan!

Super dat je interesse hebt in de Quickscan! Je bent op weg naar een gebruiksvriendelijke website. Naar een website die meer leads oplevert, meer klanten en meer omzet. Zometeen heb jij de tools in handen om je website gebruiksvriendelijker te maken! Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van onderstaande vragenlijst. Daarna neem ik z.s.m. contact met je op!

Vragenlijst Quickscan
  WordPressWixJimdoSquarespaceAdobe DreamweaverAnders


  Hangt van de uitkomst afIk wil het zelf doenIk wil het aan jullie uitbesteden


  JaNee

  BEL OF MAIL GERUST

  bel

  0654635452

  mail

  info@beleefdesign.nl

  gegevens

  Schriekse Heihoek 407, 5351SJ Berghem

  KvK-nummer: 76213048
  BTW-nummer: NL003059011B96