HI! IK BEN RACHELLE

Ik ben de eigenaar en gepassioneerde oprichter van Beleef design. Ik werk als zzp’er, daarom heb je één aanspreekpunt en persoonlijk contact.

Sinds 2015 heb ik mijn passie gevonden als Visual UX Designer. Dat klinkt misschien een beetje ingewikkeld, maar dat is het niet. Bij UX Design gaat het om de beleving binnen een website. Nu begrijp je ook meteen waar de naam van mijn bedrijf vandaan komt.

Mijn passie is om een mooi ontwerp te maken waarbij ik altijd de ‘beleving’ en ‘functionaliteit’ aspecten meeneem.

Een ontwerp wat aanspreekt, opvalt in de grote massa en duidelijk is. En niet te vergeten.. helemaal bij jou en je onderneming past. Een weerspiegeling dus!

MEER OVER RACHELLE

Sinds 2015 heb ik dus mijn passie gevonden in het design vakgebied. Voordat ik begon aan mijn eigen bedrijf, heb ik de opleiding Communication & Multimedia Design aan Avans Hogeschool gevolgd. Ik ben multimediaal opgeleid. Dit betekent dat ik van alle media eigenlijk wel wat weet. Ik ben van nature onderzoekend en analytisch. ‘Het fijne ervan willen weten’ past ook echt bij mij.

Natuurlijk ben ik niet altijd websites, foto’s of logo’s aan het maken. Als ik vrij ben, ben ik in de bossen te vinden met onze viervoeter of struin ik graag Pinterest af voor inspiratie, zodat ik weer een leuk creatief DIY interieur item kan maken.  

Ohja, dat vergeet ik bijna te vertellen.. Ik heb ook een voorliefde voor interieur en alles wat daarbij komt kijken. Zo maak ik graag 3D- tekeningen om te kijken hoe een indeling anders kan, hoe de stijl bij elkaar past en welke meubelen het beste uitkomen.

Goed, nu ken je mij en ik leer jou ook graag kennen! Laat je wat van je horen?

BEL OF MAIL GERUST

bel

0654635452

mail
gegevens

Schriekse Heihoek 407, 5351SJ Berghem

KvK-nummer: 76213048
BTW-nummer: NL003059011B96